Byt ut ditt gamla badkar mot ett bubbelbadkar

Om det är dags att renovera badrummet och byta ut inredningen så passa på att byta ut det vanliga badkaret mot ett bubbelbadkar.

Det finns nog få saker som är så skönt som att krypa ner i ett varmt avslappnande bad. Dagens spänningar börjar släppa och lugnet sprider sig i kroppen. Har du dessutom ett bubbelbadkar får du även en skön massage som får spända muskler att slappna av.

Hitta rätt bubbelkar till ditt badrum

Innan du köper ett bubbelkar så ta dig en funderare på några viktiga saker. Tänk på om du vill ha duschmöjligheter och hur stort utrymme du faktiskt har. Vill ni kunna bada flera på samma gång så satsa på en större modell. Och sist men inte minst, fundera på hur mycket pengar du vill lägga på bubbelbadkaret. Om det används ofta kan det vara värt att satsa lite extra på att få ett lyxigare kar med mer avancerade funktioner.

Idag finns det ett stort utbud av olika bubbelbadkar, allt från modell vanligt badkar till större hörnbadkar. När det är dags att välja badkar ta en titt online för att få inspiration vilken slags bubbelkar du ska välja.