Så dekorerar du ditt hem inför fest

Att ha kalas oavsett orsak är ju så roligt och att dekorera utrymmet kan ta en vanlig fest till helt nya höjder. Bara kreativiteten sätter gränserna men samtidigt är det inte alltid helt enkelt att lyckas. Här är några tips på hur du går tillväga.

Välj tema eller färgskala

Pinterest är en partyplanerares största dröm för ingen annanstans kan du hitta så mycket inspiration på teman och kreativa färgskalor. Här hittar du inte bara övergripande inspiration utan du kan även hitta dekorationsprojekt som du kan göra själv inför kalaset. Viktigaste är dock att välja ett tema eller en färgskala och försöka hålla sig till den för att dekorationen ska bli lyckad.

Ha en plan och var ute i god tid

När det finns så mycket möjligheter är det en god idé att vara ute i god tid. Genom att definiera och skriva ner viktiga punkter så riskerar du inte att glömma allt som behöver göras. Kom ihåg att resultatet sitter i detaljerna! Du bör ta hjälp av nära och kära för att inte bli överväldigad.

Köp de dekorationer du behöver inför ditt nästa kalas på nätet. Det finns mycket att välja på så kom ihåg att hålla dig till din planering.