Få det rent och fint på Örebroföretaget

Det ska vara enkelt att hålla rent och snyggt på golvet. Oavsett om ditt Örebroföretag är stort eller litet är det viktigt att hålla rent av hygienskäl. Dessutom är det fundamentalt att hålla rent på olika sorters underlag. Allt från plast- och linoleumgolv, till trägolv och textila golv. Trots att alla företag är olika brukar många välja textila golv.

Eftersom mattor tillför en hemtrevlig känsla bidrar det också till ett lyxigare intryck. Tyvärr blir mattor smutsiga, inte minst då medarbetare och kunder går med skor inomhus. Därför satsar många företag på att genomföra löpande mattvättar.

Hur en mattvätt går till

Du kan få dina företagsmattor tvättade både snabbt och enkelt. Om du följer städbranschen och de rekommendationer som finns ska du genomföra mattvätt minst en gång per år. Trots att det finns olika tvättmetoder är den gemensamma nämnaren att säkerställa att rengöringen är grundlig.

Först och främst ska mattorna bli dammsugna med en borstvalsdammsugare. När mattorna innehåller mycket damm och smuts kan det bli aktuellt med borstvalsmunstycke. Dessutom är det viktigt att därefter skölja av mattorna noggrant. Det sista steget är att använda ett vakuumsug för att ta bort rester och även smuts.

Få hjälp med din mattvätt i Örebro

Du kan säkerställa dina hygienrutiner, boka en mattvätt här och få professionell hjälp.