Inred din bastu på bästa sätt

Har du lyxen av att äga en egen bastu finns det många tillbehör som kan göra denna aktivitet ännu mer njutbar. Med snygga och passande bastutextilier eller dekorationer kan du uppnå en mysigare och trevligare atmosfär.

Praktiska inredningsdetaljer till din bastu

För att kunna njuta och koppla av i din bastu är det viktigt att ha lämpliga produkter nära till hands. Gillar du att bada bastu ofta kan det därmed vara praktiskt att handla en bastukilt. På så sätt kan du njuta av ett trevligt sällskap i bastun och samtidigt känna dig bekväm. Ta en titt här och välja bland fina och användbara tillbehör som kan maxa din bastuupplevelse.

Med hjälp av fina och personliga inredningsdetaljer kan du toppa din bastu med olika föremål som passar din stil. Produkter som en elegant bastuskopa eller termometer kan komplettera detta utrymme på ett bra sätt och samtidigt ge uttryck för din personliga smak.

Förhöj atmosfären med härliga dofter

Vill du skapa en härlig spakänsla i din bastu kan du tillsätta en bastudoft i badvattnet som du sedan häller över stenarna. På så sätt kan du njuta av dofter som rosmarin eller lavendel som dessutom har en lugnande effekt.