Inreda badrummet

Många gånger så kanske man inte vill ha så mycket saker i ett badrum, man vill ju att ett badrum ska vara praktiskt samtidigt som man vill att det ska vara mysigt när man kommer in. Hos många så kanske badrummet inte är allt för stort och man får inte plats med mer än det nödvändigaste.

Planering

Tänk på att planering kan vara en av de bästa sakerna du gör innan du inreder, främst för att du inte stoppar in för mycket saker och detaljer och överinreder badrummet. Gör en enkel skiss på ditt badrum som du kopierar upp så du kan skissa och förändra tills du hittat det badrum du vill ha. När du känner att du fått med det du vill ha så är det att sätta igång med renoveringen.

Renovering

bathroomSka du renovera ditt badrum kan det vara läge att fundera en extra gång och man ska flytta runt något. Det kan vara svårt i och med att avlopp och inkommande vatten finns på fasta platser, men ingenting är omöjligt utan med bra planering och duktiga hantverkare så går det mesta att ordna. Det finns mycket snyggt som skulle passa till just ditt badrum, så kolla runt och se om du hittar något som du känner skulle passa.

Inredning

När väl renoveringen är gjord så kommer det till inredningen, förutom den nyköpta snygga badkaret och annan porslin som köpts in så behövs det detaljer i badrummet som gör det hemtrevligt och om än ett badrum så ska det vara mysigt att vara även i det rummet. Känner du att inspirationen tryter så kan du hämta mycket bra tips från nätet, förhoppningsvis hittar du något som faller dig på läppen och du kan addera i ditt badrum.